Anna ammattilaisten hoitaa kohteesi kuntoon

Teemme laadukasta ja puhdasta jälkeä kohteissamme

Nordic Palvelu Oy on Oulun alueella toimiva perheyritys. Meillä on 18:n vuoden yrityshistoria kaikenlaisista siivous- ja kotityöpalveluista sekä myös kiinteistöpalveluista. Nordic Palvelun toimintaan kuuluvat siivouspalvelut muun muassa yrityksille ja taloyhtiöille, kuten kertasiivoukset, toimitilasiivoukset, erikoissiivoukset ja otsonointi. Teemme myös kohteisiin ajoittain pieniä remontteja, kuten lattian laminaattien asennusta, maalauksia ym. korjauksia. Asiakassuhteemme ovat perinteisesti pitkäkestoisia, sillä olemme luotettava, osaava ja joustava yhteistyökumppani. Luottoluokituksemme on toiseksi korkein AA.

Nordic Palvelun toimialat

 

Nordic Palvelu Oy on keskittynyt erikoissiivouksiin, muuttosiivouksiin, tyhjennyksiin, raivaussiivouksiin, erilaisiin kotityöpalveluihin sekä yrityssiivouksiin (kuten toimitila- ja rappusiivoukset).

Tarjoamme yrityksenä sopimussiivouksia sekä asiakkaidemme satunnaisesti tilaamia siivouksia pieniin ja keskisuuriin kohteisiin. Teemme siivouksien lisäksi vahauksia, peruspesuja, otsonointeja sekä pieniä remontteja (kuten maalaukset, laminaatin asentaminen yms.). Yrityskaaremme alle tulee myös radioasematoiminta. Asiakasreferenssejämme ovat mm. taloyhtiöt, yksityiset yritykset, vakuutusyhtiöt, valtionyhtiöt ja kunta.

Lupauksemme asiakkaille

Ammattitaitoinen
Kohtuuhintainen
Taattu Asiakastyytyväisyys

Henkilökuntamme on kokenutta

team
Työtiimimme on